SOM FÖRETAG

GENOM ATT INVESTERA HÅLLBART FÅR NI
TILLBAKA MYCKET I FORM AV:

SOCIALT ANSVAR
- EN GOD AFFÄRSMÖJLIGHET!

Företag har en viktig roll i arbetet för att nå FNs Globala Mål. Tillsammans kan vi arbeta för en mer hållbar och empatiskt värld. Vi bygger för framtiden och strävar mot FNs Globala Mål 3 och 4 för hälsa och utbildning. Dessa investeringar ger en avkastning på ert CSR-arbete (Corporate Social Responsibility)

Do Good Now har ett flertal olika initiativ och projekt pågående både i Nepal och i Sverige. Ni får gärna bidra till dessa initiativ. Eller ordna en företagsresa med oss där ni genererar värde till er organisation samtidigt som det skapar minnen, upplevelser och insikter för livet. Se mer information om våra paket nedan.

Har ni ideer och tankar på andra inititativ som går i linje med vår vision "En mer empatisk värld utan människohandel" så får ni gärna kontakta oss.

Vid intresse kontakta oss på: 

Hello@dogoodnowglobal.com

Investera i något av våra projekt

Sponsra en flicka i Nepal

Nepal är ett av världens fattigaste länder och på grund av detta också ett viktigt ursprungsland för människohandlare. Vår systerorganisation i Nepal säkerställer att flickor som överlevt eller löper risk att utsättas för människohandel får förutsättningar att hitta tillbaka till glädjen och framtidstron

 • Utbildning: Skolavgift, uniform , böcker
 • Levnadskostnad: Mat, kläder, fritid
 • Hälsa: Fysisk hälsovård, traumaterapi
 • Administration: Koordinator, föreståndare
 • Informationsspridning: Skolföreläsningar, Streetdrama, gränsinformation
 • 26000:- / barn och år
 • 6500:- / barn och kvartal
 • 2200:- / barn och månad

Hyr en bostad för en utsatt kvinna eller familj  i Sverige

Sverige är ett av världens rikaste länder och på grund av detta också ett viktigt destinationsland för människohandlare. Vi samarbetar med bostadsföretag som upplåter 10% av sina lägenheter för personer och familjer som behöver en trygg plats att bo, på grund av olika typer av utsatthet. På detta sätt får dessa personer möjlighet att bygga upp sina liv och skapa en trygg nystart för sig och sin familj.

En ensamstående kvinna:

 • 5000:- / månad
 • 60 000:- / år

En familj:

 • 12 000:- / månad
 • 144 000:- / år

Bli ett partnerföretag – Investera med oss i Nepal

Vi vill jobba förebyggande för att minska risken att människor utsätts för människohandel. Vi samarbetar med Build up Nepal och sponsrar byggen av hus, toaletter och skolor i de fattigaste områdena av Nepal. Vi möjliggör för byinvånarna att bygga sina egna jordbävningssäkra hus till låg kostnad och med klimatvänligt material och teknik På detta sätt bidrar vi till bättre levnadsvillkor och minskad risk för människohandel.

Donera hus:

 • 40 000:- / Hus

Donera en husvägg:

 • 10 000:- / Vägg

Res med oss!

Följ med på en resa som genererar värde till er organisation samtidigt som den skapar minnen och upplevelser för livet! Vi utmanar våra kroppar, tankar och sinnen genom att sammanföra den fysiska upplevelsen och utmaningen med den inre resan. Detta görs genom att alla resor kombineras med workshops, föredrag och samtal om mänskliga rättigheter med fokus på människohandel, dess konsekvenser och våra möjligheter att påverka utvecklingen både på individnivå men även som vinstdrivande företag.

Överskottet går oavkortat till våra projekt!

Vandringsresa i Nepal
April 2022

Yogaresa i Skåne
26-29/5 2022

Segling i Kroatien
13-23/6 2022

Köp vår bok!

Vår grundare Ulrika Lorenz har skrivit en inspirerande bok om sin resa till att bli filantrop. Hon delar generöst med sig av sina innersta tankar och den inre resa hon har gjort parallellt med de fysiska resor hon har haft förmånen att göra med sin familj. Hon berättar om känslorna av otillräcklighet och skam som har följt henne genom livet och om uppvaknandet då hon insåg att hon själv är en del av efterfrågan på billig arbetskraft och beslutet som växte fram, att försöka vara en del av lösningen istället för att vara en del av problemet.

Alla intäkter går oavkortat till våra projekt!

Köp vår bok som julklapp till era anställda

"With this book, I hope to motivate and inspire you to take a closer look at how you would like this world to be. through my stories, I can share with you my best investment ever - the foundation of Do Good Now"
"Do you want to be a part of changing the world for the better? Are you finding it difficult to know where to start?
I feel you. Who are we to change the world?"

Ulrika Lorenz

Alla intäkter från boken går oavkortat till våra projekt!

Pris per bok:

 • 200:- / st
 • 1750:- / 10 st.

Bidra till vår verksamhet

Sponsra ett av våra event

Vi har anordnat flertalet event såsom galor, auktioner, katamaranutflykter tillsammans med experter, artister, andra organisationer och företag, för att höja medvetenheten och samla in pengar för att stoppa människohandeln. Vi planerar alltid för nya event och det är ett gyllene tillfälle för företag att exempelvis bjuda sina anställda på julbord, kickoff eller annat härligt, samtidigt som ni bidrar till kampen mot människohandeln.

Sponsra admin

Ingen administration - Ingen organisation. Stöd vår administration så vi kan fortsätta arbetet mot människohandeln och det moderna slaveriet. I dagsläget har vi inga anställda då alla arbetar volontärt.

Vi önskar bidrag för att kunna anställa en person på halvtid för våra administrativa uppgifter. Detta för att kunna attrahera kunniga och effektiva medarbetare.

Vid intresse kontakta oss på:  Hello@dogoodnowglobal.com