SOM FÖRETAG

GENOM ATT INVESTERA HÅLLBART FÅR NI
TILLBAKA MYCKET I FORM AV:

SOCIALT ANSVAR
- EN GOD AFFÄRSMÖJLIGHET!

Företag har en viktig roll i arbetet för att nå FNs Globala Mål. Tillsammans kan vi arbeta för en mer hållbar och empatiskt värld. Vi bygger för framtiden och strävar mot FNs Globala Mål 3 och 4 för hälsa och utbildning. Dessa investeringar ger en avkastning på ert CSR-arbete (Corporate Social Responsibility)

Do Good Now har ett flertal olika initiativ och projekt pågående både i Nepal och i Sverige. Ni får gärna bidra till dessa initiativ. Eller ordna en företagsresa med oss där ni genererar värde till er organisation samtidigt som det skapar minnen, upplevelser och insikter för livet. Se mer information om våra paket nedan.

Har ni ideer och tankar på andra inititativ som går i linje med vår vision "En mer empatisk värld utan människohandel" så får ni gärna kontakta oss.

Vid intresse kontakta oss på: 

Hello@dogoodnowglobal.com

Investera i något av våra projekt

Sponsra en flicka i Nepal

Nepal är ett av världens fattigaste länder och på grund av detta också ett viktigt ursprungsland för människohandlare. Vår systerorganisation i Nepal säkerställer att flickor som överlevt eller löper risk att utsättas för människohandel får förutsättningar att hitta tillbaka till glädjen och framtidstron

 • Utbildning: Skolavgift, uniform , böcker
 • Levnadskostnad: Mat, kläder, fritid
 • Hälsa: Fysisk hälsovård, traumaterapi
 • Administration: Koordinator, föreståndare
 • Informationsspridning: Skolföreläsningar, Streetdrama, gränsinformation
 • 26000:- / barn och år
 • 6500:- / barn och kvartal
 • 2200:- / barn och månad

Hyr en bostad för en utsatt kvinna eller familj  i Sverige

Sverige är ett av världens rikaste länder och på grund av detta också ett viktigt destinationsland för människohandlare. Vi samarbetar med bostadsföretag som upplåter 10% av sina lägenheter för personer och familjer som behöver en trygg plats att bo, på grund av olika typer av utsatthet. På detta sätt får dessa personer möjlighet att bygga upp sina liv och skapa en trygg nystart för sig och sin familj.

En ensamstående kvinna:

 • 5000:- / månad
 • 60 000:- / år

En familj:

 • 12 000:- / månad
 • 144 000:- / år

Bli ett partnerföretag – Investera med oss i Nepal

Vi vill jobba förebyggande för att minska risken att människor utsätts för människohandel. Vi samarbetar med Build up Nepal och sponsrar byggen av hus, toaletter och skolor i de fattigaste områdena av Nepal. Vi möjliggör för byinvånarna att bygga sina egna jordbävningssäkra hus till låg kostnad och med klimatvänligt material och teknik På detta sätt bidrar vi till bättre levnadsvillkor och minskad risk för människohandel.

Donera hus:

 • 40 000:- / Hus

Donera en husvägg:

 • 10 000:- / Vägg

Donera en toalett:

 • 5000:- / Toalett

Köp vår bok!

Vår grundare Ulrika Lorenz har skrivit en inspirerande bok om sin resa till att bli filantrop. Hon delar generöst med sig av sina innersta tankar och den inre resa hon har gjort parallellt med de fysiska resor hon har haft förmånen att göra med sin familj. Hon berättar om känslorna av otillräcklighet och skam som har följt henne genom livet och om uppvaknandet då hon insåg att hon själv är en del av efterfrågan på billig arbetskraft och beslutet som växte fram, att försöka vara en del av lösningen istället för att vara en del av problemet.

Alla intäkter går oavkortat till våra projekt!

Köp vår bok som julklapp till era anställda

"With this book, I hope to motivate and inspire you to take a closer look at how you would like this world to be. through my stories, I can share with you my best investment ever - the foundation of Do Good Now"
"Do you want to be a part of changing the world for the better? Are you finding it difficult to know where to start?
I feel you. Who are we to change the world?"

Ulrika Lorenz

Alla intäkter från boken går oavkortat till våra projekt!

Pris per bok:

 • 200:- / st
 • 1750:- / 10 st.

Bidra till vår verksamhet

Sponsra ett av våra event

Vi har anordnat flertalet event såsom galor, auktioner, katamaranutflykter tillsammans med experter, artister, andra organisationer och företag, för att höja medvetenheten och samla in pengar för att stoppa människohandeln. Vi planerar alltid för nya event och det är ett gyllene tillfälle för företag att exempelvis bjuda sina anställda på julbord, kickoff eller annat härligt, samtidigt som ni bidrar till kampen mot människohandeln.

Sponsra admin

Ingen administration - Ingen organisation. Stöd vår administration så vi kan fortsätta arbetet mot människohandeln och det moderna slaveriet. I dagsläget har vi inga anställda då alla arbetar volontärt.

Vi önskar bidrag för att kunna anställa en person på halvtid för våra administrativa uppgifter. Detta för att kunna attrahera kunniga och effektiva medarbetare.

Vid intresse kontakta oss på: 

Hello@dogoodnowglobal.com

VÅRA SPONSORER

Vi är mycket tacksamma för våra sponsorer som delar vår vision ”En empatisk värld utan människohandel”.

Vi hoppas att ni vill bli en av oss!

Tack till Bleckert Management som, tillsammans med Hälsoviken, sponsra en flicka på ABC Nepal under ett år

Tack till Hälsoviken, som tillsammans med Bleckert Managment, sponsra en flicka på ABC Nepal under ett år.

Granporten AB

Tillhandahåller lägenheter för flyktingfamiljer samt kvinnor som är i behov av skyddat boende.

Lorenz Fastigheter AB

Tillhandahåller lägenheter för flyktingfamiljer samt kvinnor som är i behov av skyddat boende

BFM Fastigher AB

Sponsrar kostnader för administration, trycksaker och marknadsföringskostnader för att alla privata donationer ska gå oavkortat till ändamålet.

Vi samarbetar med Lavendlas begravningsbyrå genom att via dem göra det möjligt att välja vår organisation som gåvomottagare på deras minnessidor. Besök deras hemsida genom att klicka på loggan ovan

Fyra författare - fyra röster!

Vi är fyra författare som har beslutat att ge hela eller delar av överskotten av våra bokförsäljningar till Do Good Now´s fantastiska projekt, som bidrar till att skapa en mer empatisk värld utan människohandel.

Köp våra böcker och stöd denna sak idag!