SOM FÖRETAG

GENOM ATT INVESTERA HÅLLBART FÅR NI
TILLBAKA MYCKET I FORM AV:

SOCIALT ANSVAR
EN GOD AFFÄRSMÖJLIGHET!

Företag har en viktig roll i arbetet för att nå FNs Globala Mål. Tillsammans kan vi arbeta för en mer hållbar värld och samtidigt skapa värde.

Sponsra en flickas utbildning i Nepal

Vår systerorganisation i Nepal ser till så att flickor som räddats från eller löper risk för att hamna i tvångsprostitution får tillgång till ett hem, hälsovård, traumaterapi och utbildning.

12 000 SEK / barn och år

Hyr en bostad för en utsatt familj  i Sverige

Vi samarbetar med bostadsföretag som upplåter 10% av sina lägenheter för personer och familjer som behöver en trygg plats att bo, på grund av flykt från krig eller kvinnomisshandel.

Bli ett partnerföretag – Investera med oss i Nepal

Vi bygger för framtiden och strävar mot FNs Globala Mål 3 och 4 för hälsa och utbildning. Den här investeringen ger en avkastning på ert CSR-arbete (Corporate Social Responsibility) och ger barn bättre förutsättningar till liv i frihet.

Res med oss!

En upplevelse för företaget! Följ med på en resa som genererar värde till er organisation. Välkomna att resa med oss för att på plats se resultatet av vårt samarbete och uppleva den verkliga skillnad er investering gör i människors liv!

Sponsra ett av våra event

Vi har anordnat flertalet event såsom galor, auktioner, katamaranutflykter tillsammans med experter, artister, andra organisationer och företag, för att höja medvetenheten och samla in pengar för att stoppa människohandeln. Vi planerar alltid för nya event och det är ett gyllene tillfälle för företag att exempelvis bjuda sina anställda på julbord, kickoff eller annat härligt, samtidigt som ni bidrar till kampen mot människohandeln.

Sponsra admin

Ingen administration - Ingen organisation. Stöd vår administration så vi kan fortsätta arbetet mot människohandeln och det moderna slaveriet.

Do Good Now har sedan 2010 samarbetat med den ideella organisationen ABC Nepal, som idag driver flera hem i Nepal, för flickor som varit utsatta för, eller riskerat att hamna i, sexhandel. Flickorna som räddats från bordeller eller andra slavliknande förhållanden, erbjuds boende, utbildning, läkarvård och traumabehandling.

I Sverige jobbar vi även med informationsspridning via våra sociala kanaler, podcast samt via workshops i gymnasieskolor.

Vi samarbetar med bostadsföretag i sverige, som upplåter 10% av sina lägenheter till personer och familjer som behöver en trygg plats att bo på, på grund av flykt från krig eller kvinnomisshandel.

Vid intresse, kontakta Hello@donoodnowglobal.com